Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: http://tecnomae.cat.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

A tecnomae  valorem la teva confiança i sabem l’ important que són teves dades personals, per aquest motiu ens comprometem a:

  • No compartir les teves dades amb terceres empreses per cap motiu que no sigui el propòsit exprés d’oferir-te els nostres serveis o gestionar la teva comanda.
  • No enviar-te el nostre newsletter si no tenim la teva autorització. A més pots donar-te de baixa en qualsevol moment mitjançant l’enllaç que sempre afegim als newsletters, escrivint a tecnomae@tecnomae.cat o usant els formularis  del nostre web.
  • Atendre el més ràpid possible qualsevol dubte, sol·licitud de baixa del nostre newsletter o modificació en les teves dades personals.

 

Dades de contacte:

TECNOMAE
Telèfons: 938746608 – 938770981
fax : 938770575
Email: tecnomae@tecnomae.cat 
Llibertat 45- 47 – 08240 Manresa (Bages- Catalunya).

  1. quina informació recopilem?

Quan visites la nostra pàgina recopilem informació sobre les pàgines que visites, informació del teu navegador o els enllaços que t’han enviat a la nostra web. Aquesta informació és anònima i es fa servir de forma estadística per a millorar el funcionament de la nostra  web i analitzar els resultats de les accions de màrqueting que fem.

A més, la nostra pàgina utilitza cookies per assegurar un bon funcionament de la botiga  i també per mostrar contingut i anuncis relacionats amb la teva activitat del nostre web.

Si decideixes registrar-te al nostre butlletí, guardarem el teu correu electrònic per enviar-te promocions i novetats de la botiga i del nostre bloc.

Quan fas un avís de reparació, recopilem teu nom, telèfon, adreça i la informació necessària que ens facilitis per poder tramitar la comanda (processar el pagament, enviar el material i realitzar la factura, etc..).

Finalment, les teves dades de contacte (correu electrònic o telèfon) ens permet comunicar-nos amb tu per informar-te de l’estat de la comanda o serveis sol·licitats, de qualsevol incidència o per saber la teva opinió sobre els productes comprats o estat de la reparació.

  1. Compartim les teves dades amb altres empreses?

Sabem que les teves dades personals són confidencials per la qual cosa mai els vendrem o compartirem amb cap empresa per cap motiu que no sigui el propòsit exprés d’oferir-te els nostres serveis o gestionar la teva comanda.

També fem servir serveis de tercers per analitzar com funciona la nostra web o analitzar els resultats de les nostres campanyes publicitàries. Aquestes dades són anònimes i s’usen de forma estadística.

  1. Com protegim les teves dades

Les dades personals que ens facilites quan realitzes una comanda/servei només es guarden a la base de dades de la nostra web. La plataforma que fem servir WordPress i la base de dades està allotjada a 1&1, és totalment segura i compleix amb la normativa del reglament general de protecció de dades d’abril de 2016.

D’altra banda, els empleats de Tecnomae i les persones involucrades en la preparació de les comandes/serveis coneixen les seves obligacions en relació a com tractar les dades personals dels nostres clients i el seu deure de confidencialitat en relació a aquestes dades.

  1. Els teus drets en relació a la informació que t’enviem o les dades que guardem

Si estàs subscrit al nostre newsletter, pots desactivar la teva subscripció en qualsevol moment mitjançant l’enllaç que sempre afegim als newsletters,  escrivint a tecnomae@tecnomae.cat

També pots contactar amb nosaltres per accedir, canviar o esborrar les dades personals en qualsevol moment.